FUTURE ISLANDS

Siden Baltimoretrioen med Samuel T. Herring i front udgav albummet ‘Singles’ i 2014, har det heftigt turnerende band fejret deres 10-års jubilæum, spillet koncert nummer 1000 og transformeret sig fra at være kultfavoritter til at være den moderne synthpops ledestjerner. Nu vender bandet tilbage til København og spiller koncert den 3. november i det nye TAP1 på Amager.

Future Islands er beviset på at hårdt arbejde i både studier og på landeveje betaler sig. Efter fem udgivelser og utallige koncerter brød Baltimore-trioen eftertrykkeligt igennem med albummet ‘Singles’ samt den ikoniske single ‘Seasons (Waiting on You)’ i 2014.

At successen ikke blot var på visit beviser det aktuelle album ‘The Far Field’. Her favner William Cashions melodiske bas og de mættede synthflader fra Gerrit Welmers Samuel T. Herrings udtryksfulde vokal, som med sin spændvidde fra brovtende growl til næsten soulede fraseringer foredrager om eksistentiel afmagt på en udgivelse, som i særlig grad fremstår som et helstøbt album – selvom singlerne stadig kan findes i form af træfsikre hits som ‘Ran’ og ‘Cave’.

Du kan lytte til ‘Ran’ HER

Livefavoritter med kærlighed til danske fans

Future Islands har altid været begejstrede for deres mange danske fans. Senest holdt det intense kraftfulde liveband deres eneste intime pop up-koncert i Europa for en eksklusiv skare af 300 fans på Jazzhouse i København og til sommer venter Roskilde Festivals Arena-scene inden efteråret altså bringer trioen til det nye TAP1 på Amager. Her bandet spiller Future Islands deres første store Københavner-koncert siden de i 2015 gav to udsolgte koncerter i Store VEGA. Herhjemme har Future Islands fået sig et solidt ry som et fremragende liveband, hvilket blandt andet blev bevist på Roskilde Festival 2015. Politiken kaldte koncerten “En liveoplevelse af en anden verden”, mens Gaffa så ind i fremtiden og skrev “Verden ligger så sandelig for Future Islands’ fødder.” De seneste år har givet belæg for den spådom, og til november kan bandets trofaste danske fans igen opleve Future Islands i København.

Billetpris: 370 kr. + gebyr

Billetter sælges fra d. 10. maj kl. 10 via Billetlugen