HAFNIA ZOO

Byd velkommen til Hafnia Zoo – Københavns nye endagsfestival dedikeret til urban musik. Den 13. juli indtager Hafnia Zoo den amagerkanske beton-jungle og rykker ind i TAP1’s rå lokaler med blandt andre et af tidens største rap-stjerneskud og en svensk kultrapper.

Hovedstadens nye festival Hafnia Zoo præsenterer et solidt line-up af internationale og nationale kunstnere fra den urbane scene. Som de første navne kan Hafnia Zoo afsløre svenske Yung Lean og den amerikanske rap-komet Bhad Bahbie, der kan opleves i aktion på festivalen til sommer.

YUNG LEAN (SE)
Den svenske kultrapper Yung Lean og hans Sad Boys crew smed deres første musikvideo med tracket Ginseng Strip 2002 på YouTube tilbage i 2013. Videoen gik viralt, og Yung Lean fulgte op med mixtapet Unknown Death og ep’en Lavender – og herfra gik det stærkt for de unge pojkar. På ingen tid gik de fra at være almindelige svenske teenagere til at opnå kultlignende status i hiphopmiljøet.

BHAD BHABIE (US)
”Cash me Ousside. How Bout Dah”. Danielle Bregoli aka Bhad Bhabie blev verdenskendt, da hun medvirkede i Dr. Phil i 2016, hvor hun inviterede et grinende publikum udenfor til en omgang klø, hvilket gjorde den ellers ukendte uregerlige teenager til et viralt fænomen. Året efter dukkede hun ud af det blå op igen – denne gang som rapper med singlen ”These Heaux” under navnet Bhad Bhabie. Singlen gik viralt, og hun debuterede, som den yngste kvindelige rapper, på Billborad Hot 100. I kølvandet på succesen med singlen landede Bhad Bahbie en indbringende millionkontrakt med Atlantic Records og bliver nu spået til at blive den næste store rapstjerne.

Flere navne følger inden længe…

Vi ses på Hafnia Zoo!

Billetpris: 595,00 kr. + gebyr

Billetter kan købes nu via Ticketmaster