MIGOS

Den fremadstormende rap-trio, Migos, spiller deres første koncert på dansk jord i det nye TAP1 til august.

Atlanta rapperne, Migos, er kendt for deres energiske liveshows, og det danske publikum kan forvente intet mindre end den vildeste hiphop fest med fængende ordsnedkeri og veldrejede beats, når drengene til august rykker ind i det nye TAP1 på Amager.
2016 var et stort år for Migos, der den sidste halvdel af året udgav deres andet album Culture. Albummet, der tæller store hits som ”T-shirt”, ”Slippery”, ”Call Casting” og den virale banger ”Bad and Boujee” strøg direkte ind som #1  Billboards 200 albumliste. Nummeret røg ind som #1 på Billboards Hot 100 liste i starten af 2017, efter at Donald Glover, også kendt som Childish Gambino, dedikerede en særlig del af sin takketale til tracket Golden Globes.
Det beslægtede trekløver, Quavo, Takeoff og Offset, kickstartede deres karriere med udgivelserne af en lang stribe af mixtapes. Deres første af slagsen, Jugg Season, landede i 2011, men det store gennembrud kom i 2013, hvor Drake hoppede på det officielle remix til deres monster hit ”Versace”.
Migos har lige siden været et velkendt navn på hiphop-scenen og været trolig leverandør af friske pust med originale flows og velkendte ad-lips over pulserende trap beats.

Deres unikke stil har inspireret adskillelige andre rappere og gjort dem yderst eftertragtede for andre kunstnere at producere og arbejde sammen med. Senest har de blandt andre arbejdet sammen med store navne som Calvin Harris og Frank Ocean på ”Slide”, Katy Perry på ”Bon Appétit”, og Justin Bieber på DJ Khaled nummeret ”I’m The One”.

Billetpris: 420 kr. + gebyr

Billetter sælges fra d. 26. maj kl. 10 via Ticketmaster.dk