ENERGIENS TOPMØDE 2015

FACTS

PROJEKT: ENERGIENS TOPMØDE 2015
KUNDE: FORMAT AGENCY
TYPE: KONFERENCE
DATO: 18. JUNI 2015
BESØGENDE: 700

STORSLÅET TOPMØDE MED ROYALT BESØG

Dansk Energi & FORMAT AGENCY afviklede endnu engang energiens topmøde i TAP1. Mere end 700 personer gæstede konferencen, som i år havde royalt besøg af HKH Kronpris Frederik. Derudover havde topmødet besøg af flere prominente oplægsholdere der alle gav deres bud på dette års emne; “Går det grønne i sort?”.

Hallen var til topmødet indrettet med et stort plenumområde, et udstillings- og bespisningsområde samt to break-outs. I plenumområdet blev problemstillinger vedrørende fremtidens energi debatteret, ligesom vinderne af dette års ELFORSK award fik overrakt trofæet af HKH Kronprins Frederik.

OSB-plade var det gennemgående udtryk i TAP1 denne dag. Pladen komplementerede den rå tappehals udtryk, der med flotte planter og træer fremstod ultra råt og urbant. Som det ses på billederne, var materialet allerede i fokus ved ankomsten med påsat sort folie på materialet samt rullegræs langs ankomst-området. Derudover var der byggede buffeter, podier, bænke og borde af materialet.

Endnu engang imponerede folkene bag dette års topmøde med en ekstraordinær skærm i plenum, der gjorde alle gæster mundlamme! Skærmen bestod af 32 søjler på hver 100 cm’s bredde og varierende fra 450-650 cm i højden, hvor kun fantasien satte grænser for den kreative udfoldelse. Se en video af den imponerende skærm nedenfor.

Konferencen fandt sted på valgdagen, hvorfor alle deltagere naturligvis fik tilbudt valgflæsk, som de kunne tage med sig videre til stemmeurnerne.