Nearby
ALL

Mere end 1000 års historie venter på dig i København. Samtlige generationer af verdens ældste monarki har færdedes i byens gamle gader, de samme gader og kanaler som har inspireret kunstnere i århundrede. Det har derudover været hjemsted og arbejdsplads for omhyggelige håndværkere og berømte designere.

SHOPPING

CLASSIC

Nørgaard paa Strøget // Denne butik er beliggende på den centrale shoppegade, Strøget. Den har ligget her siden 1970erne og er for mange indbegrebet af dansk mode. Her kan man, ud over Nørregaards egne klassiske design, finde et udvalg kendte design fra bl.a. Dries van Noten og MiuMiu.
&pagne // Godt placeret på en sidegade til Strøget, Hyskenstræde 7. Her finder man tøj fra både danske og udenlandske designere som See by Chloe, McQ, Day Birger et Mikkelsen, Utzon og mange flere.
Pede&Stoffer //Ligger på en sidegade til Strøget, Klosterstræde 15. Der ligger på denne gade to butikker med navnet, én til herrer, samt én til kvinder. Et godt mix af danske og udenlandske mærker.
Kaiku //Kompagnistræde 8. En god blanding af dansk mode, superlækkert boligtilbehør, smykker og meget andet.

UNGT & HIPT

Wood Wood // Er på forkant med trenden og leverer såvel streetwear som formelt tøj. De har derudover sjove smykker, sneakers og meget andet.
Henrik Vibskov // Danske Henrik Vibskovs brand er kendt for originalitet, farverige print og de atypiske former, farver og detaljer.
Time’s Up // Vintagebutikken Time’s Up er en af favoritterne blandt danske modeinteresseret unge. Du kan her finde one-of-a-kind øreringe, pelse, designerkjoler, sko etc. Alt har et glamourøst touch.
PRAG // Second hand på Vesterbrogade, der bugner af fantastiske kjoler, pelse, pallietter, tasker, accessories, sko og alt hvad hjertet kan begære.

DESIGN

Illums Bolighus // – har eksisteret siden 1925 og er bestemt et besøg værd. Det fire etagehøje bolighus er fyldt med skandinavisk design, og man kan udover møbler finde tallerkener, glas, kopper, skåle, tøj og meget mere.
HAY // Hay Cph. er en butik med moderne innovative møbler, samt finurlige nips og fine masker og billeder. Derudover er der flotte puder og tæpper til dit soon-to-be skandinavisk stylede hjem.
Normann Copenhagen // – er lokaliseret i det østlige København, nemlig på Østerbro. Her finder man et perfekt mix af traditionelle og utraditionelle sager. Der er smukt designede stole og lamper, samt farverigt køkkenudstyr.

HOTELS

Hotel Fox // Jarmers Plads 3, 1551 København V
Hotel Kong Arthur // Nørre Søgade 11, 1370 København K (Alletiders spa)
Ibsens Hotel // Vendersgade 23, 1363 København K
Hotel Nimb // Bernstoffsgade 5, 1577 København K
Bertrams Hotel Guldsmeden // Vesterbrogade 107, 1620 København V
Axel Hotel Guldsmeden // Helgolandsgade 7-11, 1653 København V (det tætteste på TAP1)
First Hotel Vesterbro  // Vesterbrogade 23-29, 1620 København V
CPH living, hotelbåd // Langebro 1c, København K
Eller lej en privat lejlighed i København

FOOD

Vi anbefaler følgende restauranter i nærområdet på Vesterbro – tæt på TAP1

LêLê // Vietnamesisk mad, moderne newyorker-restaurant
Sticks’n’Sushi // Sushi serveret som enestående minimalistiske delikatesser
Cofoco // Smukt dekoreret og lækker anrettet mad, fair priser
Nimb Bar’n’Grill // Beliggende i det tidligere Nimb Mejeri.
Menukortet tilbyder forskellige grillede delikatesser, lige fra fisk og skaldyr til steaks, som kan kombineres med diverse tilbehør. I tilknytning til restauranten findes en bar, hvor der serveres klassiske og moderne cocktails, samt et stort udvalg af avecs, særligt whisky
Les trois cochons // Sydfransk-inspireret cuisine og elegante kreative anretninger
Café Dyrehaven // Opkaldt efter den store skov nord for København, hvori du også finder verdens ældste forlystelsespark, Bakken. Træinteriøret og elghovederne på væggen giver stedet karakter. Kan varmt anbefale, at man prøver den hjemmelavede snaps, som passer perfekt til den traditionelle danske mad, der serveres
Restaurant Radio // Den velkendte kok Claus Meyers nye restaurant er gourmetmad til fornuftige priser.
Restauranten har klassisk skandinavisk stil og er beliggende i den gamle radiobygning
Riccos Kaffebar // Sjov, hyggelig og meget intim kaffebar på Vesterbro
BioMio // Det største og prisbilligste sted af de nye restauranter i Kødbyen er BioMio.
Nyd den økologiske mad i den moderne cafe med udsyn til Halmtorvet
PatéPaté // Denne restaurant er beliggende i en tidligere leverpostejsfabrik og serverer spanskinspireret bistroretter, samt vine
Mother // Den italienske restaurant og pizzeria er kendt for fantastiske pizzaer pga. deres valg af råvarer.
Der er her, i hjertet af Københavns Kødby, en helt særlig atmosfære
Fiskebaren // Hvis du er til fantastiske fiskeanretninger serveret i chic’e og urbane omgivelser til en fair pris, så vil du elske dette sted
Kadeau // De bornholmske drenge, der står bag denne restaurant, fokuserer al deres tid på, at genskabe traditionel dansk mad med innovative twists