fbpx

ABOUT TAP1

KØBENHAVNS NYESTE KULTUR- OG OPLEVELSESVENUE

Det nye TAP1 er Københavns nye oplevelsesvenue, beliggende i den tidligere spritfabrik på Amager – nærmere bestemt Raffinaderivej 10, 2300 København S. Huset har netop afsluttet en totalrenovering, der skulle dimensionere huset til en kapacitet på op til 4.500 stående gæster – naturligvis med respekt for historien og den oprindelige arkitektur, der kendetegner den tidligere perron bygning. Det nye TAP1  kan imødekomme alt fra konferencer, udstillinger, koncerter, middage til TV-shows, møder, messer m.m.

TAP1 byder på; 900 m2 foyer, 2.100 m2 event hal, 250 m2 balkon (1. sal), 2-300 m2 backstage/produktions-faciliteter, 75 toiletter, stort industrikøkken og ikke mindst et helt nyrenoveret p-anlæg & masser af udearealer, centralt beliggende kun 5 min fra Rådhuspladsen og med grøn udsigt til den fredede Kløvermark og Københavns tårne.  Visionen er at skabe Danmarks mest efterspurgte venue samt sikre de bedste præmisser og kompetencer for succes på alle niveauer.

Følg TAP1 her Facebook og Instagram.

VIDEREFØRSEL AF SUCCESFULDT VENUE PÅ VESTERBRO

Renovering, udviklingen og driften af TAP1 gennem de sidste 6-7 år på Vesterbro har skabt de bedste forudsætninger for at sikre et fleksibelt og succesfuldt hus på Amager.

Organisationen bag videreførelsen af TAP1 på Amager er den samme som på Vesterbro, som med over 15 års erfaring indenfor eventproduktion skal skabe et solidt grundlag for en sikker drift og skabe endnu et succesfuldt og økonomisk bæredygtigt venue.

Læs mere om vores faciliteter her

ORDENSREGLEMENT FOR TAP1

I henhold til bekendtgørelse om euforiserende stoffer, er det under ingen omstændigheder accepteret af TAP1 at medbringe, købe/sælge og/eller indtage nogen former for narkotika på TAP1’s område. Bliver man taget i overtrædelse medfører dette politianmeldelse samt udelukkelse for fremtidige arrangementer i TAP1.

Følgende foranstaltninger tages fra TAP1 side:

  • Der spottes af vagter på forpladsen under gæsternes ankomst til venue for potentielle påvirkede, men også salgspersoner. 
  • Der visiteres i indgangene til TAP1 for euforiserende stoffer. Personer der observeres med dette nægtes adgang til venue. Så vidt muligt overgives de til politi.
  • Toiletter og andre potentielle indtagelsesområder holdes under skærpet opsyn af ronderende vagter.
  • Der spottes konstant med henblik på at observere gæster der, efter at have indtaget stoffer, får utilsigtede eller livstruende reaktioner.

Læs yderligere omkring bekendtgørelse om euforiserende stoffer HER