ALT – J – UDSOLGT

ALT-J – UDSOLGT

CONCERT
FEBRUAR 19TH, 2015
DOORS OPEN: 19.00
PRICE: 300 kr. + gebyr
SUPPORT: WOLF ALICE + GENGAHR
MANDATORY WARDROBE
STAND UP CONCERT

Den hyppede engelsk trio; alt-J spiller deres første headline koncert på dansk grund i TAP1. Til trods for, at de primært beskæftiger sig med en temmelig kompleks blanding af dubifiseret pop, semielektronisk folk og brølende indierock, er det alligevel lykkedes den engelske trio at skabe sig en enorm hype, at nå ud til et publikum, der ikke traditionelt lytter til den slags, og stadig være et af de mest efterspurgte og hypede indierock bands der findes. At alt-J’s debutalbum var nomineret til 3 Brit Awards, vandt British Mercury Prize, blev valgt som BBC Radio 6’s Album Of The Year og samtidig blev spillet i en pause under Miley Cyrus’ sidste turné, siger alt om både bredden og kvaliteten.

Gruppen har da også haft adskillige hits, hvor nok især Breezeblocks, Matilda og Tesselate fra 2012 albummet An Awesome Wave vækker genkendelse. Tidligere i år fik vi så den første forsmag på gruppens kommende album This Is All Yours i form af den hypnotiserende og urovækkende Hunger Of The Pine (der i øvrigt sampler førnævnte Miley Cyrus). Gruppen har yderligere udsendt 2 andre singler fra det kommende album, nemlig Left Hand Free og Every Other Freckle.

Herhjemme har gruppen indtil videre kun været forbi NorthSide Festival, så det er med stor glæde at vi endelig kan præsentere en headline koncert med alt-J på dansk grund i TAP1.