fbpx
FINDERSKEEPERS

FINDERSKEEPERS ER KLAR TIL ENDNU EN FANTASTISK WEEKEND I TAP1

FINDERSKEEPERS er en platform for upcoming designere og kunstnere. På FINDERSKEEPERS DESIGNMARKED præsenterer og sælger de deres produkter, så her kan du med sikkerhed gøre et helt unikt fund! Du kan blandt andet finde artworks, fashion, keramik, smykker, møbler, accessories og meget mere.

FINDERSKEEPERS’ designafdeling består af håndplukkede designere og kunstnere fra hele Danmark, der hver især har deres helt unikke udtryk og måde at tilgå deres designs. Vi sørger altid for at præsentere forskellige designere og kunstnere, og sammensætningen er derfor vekslende fra event til event. På den måde sikrer vi variation, så der altid er noget nyt for vores kunder og noget for enhver smag.

FINDERSKEEPERS er en ideel platform for studerende på designuddannelser i hele landet, nye talenter og upcoming designere, der ønsker at vise deres færdigheder og få en direkte kontakt med forbrugeren. Til FINDERSKEEPERS er der fuldstændig kreativ frihed, og der er derfor gode muligheder for at vise sit talent frem for et blandet publikum.

 

ÅBNINGSTIDER:

Fredag: 17.00-22.00

Lørdag og søndag: 11.00-17.00

 

Læs mere på www.finderskeepers.dk