fbpx
Paul Kalbrenner

Paul Kalbrenner i TAP1!

Der er en elektronisk oplevelse af de helt store i vente, når Paul Kalkbrenner udfolder sit techno-maskineri i TAP1s rå lokaler.
Sidst Paul Kalbrenner gæstede Danmark tilbage i 2019, fyrede han op under et udsolgt Studie 1 i DR Koncerthuset med en fabelagtig koncert, som Gaffa belønnede med fem stjerner under overskriften: ”Tysklands elektronik-musikmester leverede varen”
Paul Kalkbrenner udgav i 2018 det anmelderroste album Parts of Life. Albummet var tyskerens femte studiealbum, og den første fuldlængdeudgivelse siden hans major label debut 7 fra 2015, og mixtape-trilogien Back to the Future, 2016.
I 2008 medvirkede Paul Kalkbrenner i en af de mest viste tyske filme nogensinde, Berlin Calling, der med Kalkbrenner i hoverollen som DJ’en Martin ’DJ lckarus’ Krakows fortæller historien om Ickaruses op og nedture i det pulserende Berlin. Filmen, og filmens soundtrack, som er begået af Kalkbrenner, har modtaget stor ros og anerkendelse og har banet noget af vejen for den tyske producers berømmelse.
På denne aften i TAP1 bliver der sat et begrænset antal billetter i salg til en visning af et directors cut af Berlin Calling, inden Paul Kalkbrenner går scenen med sine mesterlige elektroniske produktioner.

Hvornår: 4. december 2021
Hvor: TAP1, Raffinaderivej 10, 2300 København

Find billetter her: Paul Kalbrenner
Billetpriser fra: 445,- + gebyr