fbpx
THE WAR ON DRUGS – EKSTRA KONCERT

CONCERT
NOVEMBER 26th, 2017
DOORS OPEN: 19.00
PRICE: 450 kr. + fee
MANDATORY WARDROBE
STAND UP CONCERT

Bandet bag et af rockens mest bemærkelsesværdige gennembrud i dette årti vender endelig tilbage til København, når The War On Drugs den 26. november giver koncert i TAP1 på Amager.

Koncerten offentliggøres netop som bandet i forbindelse med Record Store Day har udgivet deres første single i tre år, den 11 minutter lange “Thinking of a Place”, og har annonceret, at et nyt album er på vej.

Med kvalitetssange og nytænkende tilgange til de klassiske rockdyder fra Bruce og Bob er The War On Drugs et af de seneste ti års ypperligste skud på den amerikanske rockscene. Det blev understreget af det store gennembrudsalbum Lost In The Dream fra 2014, hvor bandets primus motor, sanger og sangskriver Adam Granduciel, markerede sig som en af sin generations stærkeste sangskrivere med ti guitardrevne og drømmedrivende sange.

Siden har man skulle kigge udover Danmarks grænser for at opleve The War on Drugs. Nu vender bandet tilbage med både ny single, et album på vej og altså turné, der inkluderer København den 26. november.

The War On Drugs sange har altid givet sig god tid. Den nye single, “Thinking of a Place”, er med sine 11 minutter et vidtstrakt værk, hvor lytteren kan fortabe sig i genkendelsens glæde ved guitarens nuancerigdomme som følelsens udløb og se muligheder glimte ude over vidderne til de flimrende synthesizeres mellemstykker. Stereogum kalder nummeret “an absolute epic” og Pitchfork har kvitteret med “Best New Music”-markatet.

Billetpris: 420 kr. + gebyr

Billetter sælges via Billetlugen