fbpx
THE SCRIPT TIL KØBENHAVN!

script_960x540

The Script er aktuel med albummet Freedom Child og næste
år drager det populære irske pop-rock band på tour og
rammer
TAP1 lørdag d. 3. marts.

Med fire studiealbums i bagagen og over 20 millioner solgte albums har The Script været fast inventar på hitlister verden over, og har hjemtaget flere priser for deres evne til at levere pophits med et stænk af rock og keltiske undertoner.

Før tiden som The Script boede to af bandets medlemmer, Danny O’Donahue og Mark Sheehan, i Los Angeles. Her skrev de hits for kunstnere som Britney Spears, Boyz II Men og TLC og producerede i selskab med blandt andre The Neptunes. Da de vendte retur til Dublin for at fokusere på deres egen musik hyrede de Glen Power som trommeslager og herefter tog karrieren fart. Deres sange om hjertekvaler og livet i hjembyens hårde gader blev til hits og året efter debutalbummet stod de på scenen som support for deres landsmænd U2.

The Script har siden begyndelsen høstet stor succes, såvel internationalt som i Danmark, hvor de har de har gæstet festivaler og spillet for fyldte sale. Nu kommer de tilbage med deres bugnende bagkatalog af iørefaldende pop hits og kan opleves i TAP1 lørdag 3. marts 2018.

Billetpris: 350 kr. + gebyr

Billetter sælges fra d. 29. september kl. 10 via Ticketmaster.dk